✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Selasa, 7 Ogos 2012

Contoh Surat Akuan Bujang

Surat akuan bujang yang saya bagi contoh ni untuk di tandatangan dan di copkan oleh penghulu kampung anda sendiri. selamat berkahwin..!!!


Tarikh           :-
Bersamaan   :-



Kepada,

Sesiapa yang berkenaan.

Tuan,

PENGESAHAN AKUAN BUJANG

Perkara di atas adalah dirujuk.

Dengan ini dimaklumkan bahawa penama …………………………………………………….......
……………………………. bernombor kad pengenalan : ………..……………………...
danberalamatdi…………………………………………………………………………………………..
…………………………………………. adalah disahkan bujang dan belum pernah berkahwin.


Surat akuan bujang ini hanya boleh di terima pakai sehingga selesai permohonan perkahwinan beliau.


Diharapkan berada dalam perhatian pihak tuan.


“MERAKYATKAN PENTADBIRAN DAN PEMBANGUNAN”
“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”



Yang Benar,



……………………………
(                                                        )

Ahad, 5 Ogos 2012

Free Header

Ini header untuk hari ni sebab dah lama tak post kan. kalau berminat
nak ambil header kat bawah ni cuma klik aje supaya jadi besar
dan tekan kanan mouse dan SAVE IMAGE AS DAN KLIK SINI