✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Jumaat, 13 April 2012

Identiti Sebenar Isteri Kedua Sham Kamikaze Terbongkar


Ehh bia betul ni macam tak percaya je. siapa nama isteri kedua Sham tu? Klik Klik!! Sham Kamikaze kahwin dua dan mendua kan isteri dia yang cantik mulus tu. kenal isteri dia yang sebenar? ni dia 


kalau betul la sham tu dah beristeri dua dan mahu merahsiakan perkahwinannya.. saya ucapkan tahniah  kepada Rotikaya kerana menjadi hero utk isteri pertamanya. saya rasa soal perkahwinan ni adalah urusan peribadi dan tak perlu didedahkan kepada umum. andai kata pendedahan ini membawa kepada keruntuhan rumahtangga sham bagaimana?

kata ROTIKAYA - Menurut sumber kami, identiti isteri kedua Sham Kamikaze telah lama di’kenalpasti & wanita itu bernama Nurul Halimin Md Salleh yang berusia 32 tahun — mereka sah bernikah 16 Januari yang lalu.
Nurul Halimin atau lebih mesra di’panggil Min ini merupakan kakak kepada penyanyi Maulana dari Akademi Fantasia 8 (AF8) & wanita yang di’dakwa janda anak satu ini merupakan seorang yang aktif di’Twitter. Twitter

Dan Sham menafi sekeras-keras nya dilaman Facebook nya di Shamkamikaze. tak serik-serik ROTIKAYA ni kan. Sham Kamikaze ni aku yakin baik orang nya dan dia pernah datang kat sekolah lama aku tahun lepas untuk kasi ceramah kat budak-budak. tak mungkin dia buat macam tu kat isteri dia.


Isnin, 9 April 2012

Freebies : Macam-Macam Free Header Ada

Aaron Aziz bintang popular 2011 sudah di jangka kan. ehh. lari topic. ni header free untuk semua blogger yang tak ada header lagi atau yang nak tukar header tu. 

Opsss. nak tanya siapa yang kreatif? boleh lar join contest ni Reka Corak dan menang hadiah yang mantop habis iaitu USD$3000 (RM9187). WOW..! nak tahu lebih lanjut contest ni boleh ke Link Ini
berbalik pada header tu. klik gambar untuk besar kan header tu. dan klik kanan and save image us












Rabu, 4 April 2012

Apex Berjaya Pikat Siti Nurhaliza

Apex Berjaya Pikat Siti Nurhaliza

wah. hebat kau apex. memang hebat lar kau. macam retis dah apex sekarang ni. siapa yang tak kenal apex ni sila angkat kaki. ketinggalan zaman lah kau. 


Penyanyi nombor satu Negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin akui terpikat dengan sikap penjaga gol Negara, Khairul Fahmi Che Mat atau Apex selepas pertama kali berjumpa dan bekerjasama untuk produk haruman terbaru SimplySiti.

Malah, Siti Nurhaliza berkata Apex merupakan pilihan yang tepat untuk wangian jenis Pure kerana karisma dan auranya sebagai seorang ahli sukan.
"Sejak awal-awal lagi saya memang sudah target mahukan Apex untuk menjadi salah seorang model iklan haruman terbaru saya.
"Pada mulanya agak sukar untuk mendapatkannya kerana dia seorang ahli ukan yang sangat sibuk. Namun saya gembira kerana akhirnya impian saya berjaya.

"Bagi saya Apex memenuhi ciri-ciri yang sesuai untuk wangian Pure kerana saya mencari lelaki yang aktif dan segar bagi meyakinkan pengguna wanita untuk membeli.
"Saya seronok dapat berkerjasaman dengan Apex. Pertama kali berjumpa dengannya dia seorang yang sangat sempoi, sangat kelakar dan comel.
"Namun, selepas bekerja dengannya saya dapati dia meletak komitmen yang tinggi terhadap tanggungjawabnya," katanya


Selain Apex, Siti Nurhaliza turut mengundang dua tokoh lain untuk dijadikan model bagi dua harumannya yang lain iaitu SM Zul Khalis SM Zulkifli daripada Naza Italia sebagai ikon usahawan muda untuk haruman Memoir dan Pengarah Ibex Group, Adam Yahya sebagai ikon pengurusan korporat untuk haruman Precious 

haruman tersebut diilhamkan istimewa buat kaum wanita, namun cara pemasarannya kini berbeza kerana menggunakan model lelaki untuk memikat kaum berkenaan. pandai kau siti tarik pembeli
Kita lihat sahaja nanti bagaimana penerimaannya selepas produk ini dilancarkan tidak lama lagi
kompem lar ramai yang beli. kalau bukan kerana apex pun kerana siti kan.