✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Isnin, 9 April 2012

Freebies : Macam-Macam Free Header Ada

Aaron Aziz bintang popular 2011 sudah di jangka kan. ehh. lari topic. ni header free untuk semua blogger yang tak ada header lagi atau yang nak tukar header tu. 

Opsss. nak tanya siapa yang kreatif? boleh lar join contest ni Reka Corak dan menang hadiah yang mantop habis iaitu USD$3000 (RM9187). WOW..! nak tahu lebih lanjut contest ni boleh ke Link Ini
berbalik pada header tu. klik gambar untuk besar kan header tu. dan klik kanan and save image us












10 ulasan:

Lieyna Rosli berkata...

wah ... cantik ! ambik satu yer :)

Hanif berkata...

cantik....!! ambil juga

Dyanna Donat berkata...

nice ^^ ambik yea ???~

hazdnul berkata...

hye..nice..sya amk satu

Fanaaaaaa berkata...

amek satu tau . thanks .

Che Rosliza Che mat berkata...

nice...

Ladys Anessa :) berkata...

kak . saya amik yg dreamy diary and unprivate diary . so cute ;) jgn marah taw ;)

Hanis berkata...

I take one .Thankyou :D

sheda amalina berkata...

ambik satu yea. thanks :)

'Alya berkata...

amekk satu