✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Sabtu, 31 Disember 2011

Says.my boleh buat duit (lebih untung dari churp-churp)

Putri baru perasan yg SAYS.MY ni lebih bagus dari churp-churp..
Putri bawu j0in semalam.. Dah dapat RM3.00.. Nak teng0k?? KLIK NI
0k lar tu kan.. kalau sebulan?? tak ke banyak tu.. Churp-churp sy tak berjalan pun.. cube teng0k churp2 sy ni.. tak meningkat
Aktif churp-churp dah 2bulan..
ini perbezaan churp-churp dengan SAYS.MY


VS


Perbezaan 1:

Says.my: Ada limit untuk setiap campaign sharer. Biasanya RM10 seorang ade jugak RM20.
Churp-churp: Tiada limit untuk individu. Boleh kumpul klik sebanyak mungkin.


Perbezaan 2:

Says.my: Upadate jumlah klik yang telah kita kumpul sekurang2nya sejam sekali.
Churp-churp: Tak tentu bila dia update. Sabor je la. kadang2 dalam sehari tak ade langsung..


Perbezaan 3:

Says.my: Bank in terus dalam akaun. 2 minggu proses cash out selesai.
Churp-churp: Wang terkumpul dihantar secara pos dalam bentuk cek. Ambil masa hanpir 2 bulan untuk proses cash out selesai sepenuhnya.

Perbezaan 4:

Says.my:Iklan habis lambat.. Iklan belum habis lagi dah beri kite hasil..
Churp-churp:Iklan tak menentu habis bile.. Habis iklan baru boleh dapat hasil.. Kalau tak dapat terus pun kite tak tahu..

Walaupun churp-churp tiada limit untuk setiap individu. Tapi, berdasarkan pemerhatian putri. Susah untuk dapatkan jumlah klik churp-churp.

Mungkin sebab orang yang klik link campaign kita tu perlu pastikan iklan tu kena habis load betul-betul dulu, baru klik dikira. kalau klik tapi iklan dah habis membazir je.. tak dapat hasil.. Berbeza dengan Says, jumlah klik lebih mudah masuk.

So, secara pandangan peribadi. Says.my lebih best untuk jana duit sampingan berbanding Churp-churp. Bagi sesiapa yang belum register Says, sila tekan SINI

Pendaftaran adalah PERCUMA..!!

Sangat mudah. Hanya log in dengan akaun facebook. Dan proses register pun selesai. Pastu boleh la start jadi campaign sharer dan kumpul pasif income. Ade yg sampai RM200 seminggu je..

Tak tahu nak daftar macam mane?? nak guna pulak macam mane?? KLIK SINI

2 ulasan:

akuamir berkata...

uuuu,, blom blajar la masuk2 iklan nie,, blom ade bank2 nie sume,, camne ek??

salam kenal dan follow,, klo sudi jemput datang lah blog sayaa..:D

gnesop berkata...

Kuranf aktif dgn syas.my. Earning pun slow sbb kurang promosi. Tp iklan byk kat says.
X guna kat blog sbv status gli nuff akan ditarik. X mcm churp ok