✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Jumaat, 10 Februari 2012

Aliff Aziz bersama Zarina Anjoulie ??



Sebelum pertanyaan timbul akan siapakah gerangan dalam gambar di’sebelah ini, ia merupakan sang Aliff Aziz bersama Zarina Anjoulie berpelukan dalam sebuah kereta.

Lewat malam tadi, Zarina Anjoulie melalui akaun Twitter rasmi beliau menulis sesuatu tentang Aliff Aziz yang sebenarnya kurang senang untuk anda semua baca,
Zarina Anjoulie menulis yang Aliff Aziz telah menipu diri beliau dan meminta penyanyi kelahiran bumi Singapura itu untuk datang minta maaf atas kesilapan tersebut.

Tidak pasti apa penipuan yang terlibat tetapi Zarina Anjoulie turut menulis yang beliau kini mempunyai cukup bukti untuk memberitahu media apa yang telah Aliff Aziz lakukan kepada beliau pada ‘malam tersebut’. Haaaa. malam ape? Tengok Ni.



4 ulasan:

UnPerFecT PeRsoN.. berkata...

urmm....awek cun la katekn...

Drakula Comel berkata...

mmg terbaek cre dye promot..ahaha

misskonspirasi berkata...

terbaek punya cilo tang tengok nie tu.. boleh terang bab churp2 nie x? camne nk guna? nape iklan cepat je ilang..tak paham..

amy syahirah berkata...

daripada admire dgn aliff aziz dah tak jadi . tak salah zarina tu yg kluar berita psal "gambar2" die tu kan2??