✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Rabu, 26 Oktober 2011

Lindsay Lohan Tampil Bogel Di Majalah Playboy!

Dipetik daripada laman TMZ, Lindsay Lohan dikatakan akan muncul bogel untuk majalah dewasa, Playboy edisi terbaru terbitan Hugh Hefner. 
Difahamkan, Lindsay Lohan meminta bayaran setinggi USD1 juta 
bagi memenuhi kehendak majalah tersebut, 
namun rundingan harga yang dibuka oleh majalah berkenaan ialah USD750 000.

Rundingan tersebut hampir dipersetujui dan akan ditandatangani dalam masa terdekat. Setakat ini, Lindsay Lohan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan berkenaan tawaran tersebut.

Wakil Lindsay Lohan yang dihubungi pula tidak menafikan atau mengiyakan tawaran tersebut dengan berkata, “Playboy masih belum memberikan sebarang respon terhadap email dan panggil telefon kami.”

Menurut satu sumber dalaman, Lindsay Lohan akan menghadiri 
sesi photoshoot di Los Angeles sekitar hujung minggu ini.

ad0i.. dh tak ade duit sangat lar tu..
ni entry aku pasal die mencuri.. 
muke macam gitu nk b0gel??
ape cel0p..

nk teng0k muke die skarang??
kalau nak teng0k lagi tekan link kat atas tadi

4 ulasan:

Hanif berkata...

Iskkk...kotor gak mat salleh minah ni

PUTERI LAGU berkata...

@Hanif
memg pun.. tapi kalau dh makeup cantik ler..

tarian jari berkata...

pemende laaa... daif sangat smpai sanggup tayang body! huh!!

PUTERI LAGU berkata...

@tarian jari
daif nk beli arak tak cukup duit.. hehehe