✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Ahad, 23 Oktober 2011

Segmen: Jom Review!


cantik tak amoi atas tu.. cantik kan.. amoi pkai tudung..
aku ni bl0g baru jadi try lar masuk segmen yg 0tai buat.. am0i kat atas tu otai gak
j0m pegi terjah bl0g die..

cantik.. pink col0ur
tuan punye bl0g tu mude lagi.. cantik pun cantik..
aku baru j0in bl0g die.. tapi dah terjah separuh entry die.. 

minat die tulis n0vel.. wah3.. jadi mcam ape tu name penulis n0vel 
yg hangat tu..
alar.. yg tajuk 'OMBAK RINDU' tu.. aku p0n tak ingt 
name pengarang sape..

tuan bl0g ni rajin menulis.. walaupun bl0g baru 7bulan..
dh ramai foll0w..
sangat suke dengan jepun.. banyak gambar2 jepun aku teng0k.. 
entry pun banyak tulisan jepun.. 
pandai pulak die tulis jepun..
pegi lar walking2 kat bl0g ni..


1 ulasan:

NaLutdi n'iA berkata...

hye, dari segmen yg sama, nice meet u :)