✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Jumaat, 27 Januari 2012

Buat Duit Melalui Internet

Sy pernah buat tajuk INI sebelum ini. lepas sy sendiri yang buat 
klik2 nak duit tu. Oden rase bengang lar pulak.
sikit sangat. sampai ke aku tue pun belum tentu dapat rase hasil tu.
Justeru. sy saran kan kepada yg nak buat duit tu

BLIN.GD
Join Sini . yang ni aku baru join 5hari lepas.. memang massuuukkkk.. RM0.30 per unique visit.. Tapi ni macam Says jugak. ade limit untuk setiap iklan.. ad 10hinggit ade 25hinggit. senang nak naik ni lepas orang klik. Contoh nye Di Sini.



Churp-Churp
Join sini . yang ni kompem dah ramai yg tahu. Setiap iklan yang orang lain klik harge nye RM0.20-RM0.40.
yang ni aku sakit hati sikit. tak masuk-masuk duit aku. panas hati wei.. Iklan tu akan keluar Macam Ni



Says.my
Klik siniSetiap iklan yang orang lain klik harge nye RM0.20. ade limit untuk setiap iklan. orang lain boleh klik sampai RM10 setiap iklan. duit akan masuk selepas 1jam orang klik. Join Sini.


Readbud
Join Sini. di bayar untuk berikan bintang kepada setiap artikal yang korang baca. Ni best sikit. kite macam juri. dibayar mengikut iklan yang sudah tersedia harganye. bayar dalam US Dollar.


Survey-Faq.com
Join Sini. dibayar $ 14 untuk setiap klip video yang sudah dipaparkan.. tak tengok p0n takpe iklan tu.. tekan je terus “Survey”.. Die cume tanyew soalan macam bagus tak iklan ni..?? bukan susah pun kan.lepas k0rang dah siap daftar.. tekan je terus SURVEY kat tengah-tengah antara MY PROFILE dengan FAQ. Buat 3kali sehari.  dan income yg akan masuk 3kali tu adalah $42.


 Survpee.com
Join sini. same macam survey-faq jugak. ni macam adik die lar ni. cara bayar pun same.semua same.


Mixsurv.com
Join Sini. Sama jugak macam survey-faq. tapi lain sikit. dibayar $9. buat 3kali jugak. jadi satu hari kita dapat   $27.

 yang kat atas tu semua sy j0in..