✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Ahad, 8 Januari 2012

Sumber Pendapatan Selain Churp-churp & Says.my


Yang ni mesti dah ramai tahu kan.. Yang dah tahu senyap-senyap sudah ler.. Yang belum taw tu j0m join KLIK SINI.. Yang ni kite kena berusaha lar kan.. orang lain kena klik kita punya iklan.. Setiap iklan yang orang lain klik harge nye RM0.20-RM0.40.. 

Klik sini.. Says.my ni pun sama macam Churp-churp jugak.. Orang lain klik iklan kita baru kita dapat duit.. Kene usaha lebih ler kan.. Nak daftar KAT SINI.. Nak tahu lebih lanjut sila lar berkunjung ke sini http://liriklagulife.blogspot.com/2011/12/cara-menggunakan-saysmy.html dan kelebihan says di sini http://liriklagulife.blogspot.com/2011/12/saysmy-boleh-buat-duit-lebih-untung.html..




korang dibayar untuk klik sendiri iklan yang diberikan , sehingga $ 0.02 untuk laman web setiap korang melawat. Pendapatan yang anda peroleh dibayar terus kepada anda setiap bulan. tiada caj untuk mendaftar akaun baru anda dan mula mendapatkan wang segera.Nak daftar?? DISINI.. Ramai jugak orang malaysia daftar ni.. Wang dalam Dollar.. bila dah di bayar nanti baru kita boleh tukar ke RINGGIT MALAYSIA.. 

yang ni pulak korang di bayar untuk berikan bintang kepada setiap artikal yang korang baca.. Tak bace p0n tak apa.. berikan bintang kat bawah sekali.. dibayar mengikut iklan yang sudah tersedia harganye.. ada yang sampai  $0.20 per click .. dibayar dalam Dollar jugak.. seperti di atas..Nak j0in?? DISINI

Yang ni pun best jugak.. still dalam dollar.. korang di bayar  $ 14 untuk setiap klip video yang sudah dipaparkan.. tak tengok p0n takpe iklan tu.. tekan je terus  “Survey”.. Die cume tanyew soalan macam bagus tak iklan ni..?? bukan susah pun kan.. lepas k0rang dah siap daftar.. tekan je terus SURVEY kat tengah-tengah antara MY PROFILE dengan FAQ.. Nak j0in?? DISINI

Ini p0n suruh klik sendiri iklan yang diberikan dan kita dapat k0misyen beb.. Cara pembayaran same jew macam yang atas.. Orang malaysia p0n ramai jugak kat sini.. nak j0in?? DISINI

Kongklusinya.. Daftar lar semua kalau nak banyak earning.. Dollar ditukar ke dalam RINGGIT MALAYSIA.. banyak kan... ;)




9 ulasan:

nia marlissa berkata...

baru iklan nih banyak jenis .. saya gna nuff je

eiyna zhafirah berkata...

dy byr mllui akaun k ?
akaun pe ?

Arina Shamsul berkata...

wah..banyak cara nak dapat duit ni..hihi.

da follow sini da..
jemput datang blog ye comel..
entri ni khas untuk awak..
http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/01/kata-alu-aluan-untuk-kamu-yang-comel2.html

izatty fatihah berkata...

err banyaknye yg masih zaty xtahu hehe :)

myblog berkata...

banyak rupanya iklan yang membayar..hehehe

datang dari bloglist Hanif

Hanif bin Idrus Blog

Teesaz berkata...

awak join sume iklan ni ke? hehe tanya je

PUTRI LAGU berkata...

@eiyna zhafirah
bayar melalui akaun paypal

PUTRI LAGU berkata...

@Teesaz
tak join semua.. join readbud dengan surveyfaq je..

Mono Hatiz berkata...

http://www.formulaluarbiasa.com/recommends/jutawanmuda