✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Jumaat, 13 Januari 2012

Header Percuma Untuk Follower

Di hari jumaat yang hujan ni
dan menyebabkan mata aku dihinggap oleh setan agar aku pejam kan mate
aku rajin lak nak kasi header free untuk yang berkenan je lah
yang kata "ehh hudoh nye"
ada aku kesah??  =.=
bagi yang nak tu ambik ler
edit sendiri ler nama ke hape ke yang korang nak tulis tu

klik untuk TUMBESARAN 

bagi sesiapa yang ambil kasi taw kat komen yer 
nak pegi melawat blog korang ni
nak taw header ni dari mana datang nya??
tepuk tangan kepada Si Dia




3 ulasan:

QasehnyaRania berkata...

Salam kenal dan follow awak... :p

Laili Qistina berkata...

nak ambik skit boleh tq

wanie yahaya berkata...

minta kongsi ya...tq..follow la blog sy...sy masih baru lagi...
http://diarihatiwanieyahaya.blogspot.com/