✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Jumaat, 20 Januari 2012

Kenali Zahidah Wahid

Nak ke blog dia Klik sini
tag TehaAin

Nak cerita pasal Zahidah ni. Nak taw tak?
Nama sebenar    Wahid Nazurah Zahidah Binti Umar Baki

Tarikh lahir   17 April **** (tahun arnab)

Bilangan adik beradik   5 

Zahidah Wahid anak yang ke   2

Zahidah Wahid merupakan alumni  SMK (A) Matang SPM 2004, Labuan Matriculation College 2005/2006 Physical Science and Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) 2006/2010 Civil Engineering Group 2.

Bekerja sebagai  Jurutera CMP (S’wak)

Blog pertama Zahidah Wahid  Everything For You 

Mula berblog  8 February 2009 dan tukar ke domain sendiri pada 7 April 2011

Entry pertama Diary Zahidah Wahid dipublish pada  7 April 2011.. Tajuk entry Di sini

     Komen
 Blog bagus.. Cepat nak pergi terjah
 Kene buat OLD POST sebab nak bace yang lama susah nak pegi belek kat kelendar tu.
 Header kurang menarik.. 
 Warna background entry kelabu je.. kalau tukar cantik.


4 ulasan:

zahidahwahid berkata...

thank for your comment.... thank for join and good luck k...

Emmet berkata...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Twilleries berkata...

maaf saya nk kpastian awk stuju ke x utk http://twilleries.blogspot.com/2012/01/mahu-dapat-rm-800-dalam-masa-10-hari.html?showComment=1327050754138#c1942062775020536707

kalau stuju, harap bagitau kat fb saya dn saling bkerjasama mcm panduan kt entry tu.. Sbb saya dh klik 40 kali churp2 utk kmarin.
Trima kasih. salam..

FarahNazurah berkata...

hai. saya berminat untuk berkerjasama dgn awak. saya sudah pun klik sebanyak 40 kali utk hari ni.

ni url fb saya - http://www.facebook.com/faraalokman