✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Selasa, 31 Januari 2012

Shila Amzah Dituduh Membunuh


Kecoh sebentar semalam di dunia Twitter apabila Shila Amzah dituduh penyebab kematian seorang peminat! Di Sini 
Apa tidaknya, satu akaun yang menggunakan tweethandle bernama @kami_anti (kami anti shilaamzah) telah menuduh Shila Amzah sebagai penyebab kepada kematian kawan pemilik akaun Twitter ini. Akaun ini telah didaftar sehari selepas AJL 26 iaitu 30 Januari 2012.

Mungkin anda ingat ini sebagai satu publisiti murahan ataupun perkara yang mudah, namun bagi kami, isu kematian dan tuduhan seperti ini boleh diklasifikasikan sebagai fitnah yang kalau disalah tafsir, akan membawa keburukan. Dalam satu kenyataan @kami_anti, pemilik akaun Twitter ini dahulu adalah bekas peminat Shila dan kini membenci Shila kerana kawannya mati bergaduh disebabkan Shila Amzah.
Siape pemilik Twit tersebut? Klik sini

Namun begitu, sebagai selebriti yang profesional, Shila hanya menganggap ancaman-ancaman begini hanyalah satu lagi dugaan sebagai artis dan tidak memandang berat sangat mengenai perkara yang terjadi. Biasalah, dalam dunia hiburan pasti ada saja orang yang tidak senang duduk dengan kejayaan orang lain.Yang pasti, Shila Amzah telah membuat persembahan yang terbaik di Anugerah Juara Lagu 26 pada hari ahad lepas.

2 ulasan:

Encik Fikhri berkata...

macam-macam perangai..tuduhan biase je tu.tunggu shila amik tindakan baru tau..

Apeach Blogspot berkata...

fitnah itu lebih besar dosanya daripada membunuh.:)