✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Sabtu, 14 Januari 2012

" Mega Giveaway to U by |Cik AZ & Fahmi Mahat| "

jom join
yang kat bawah ni korang kena wajib follow satu-satu
dan like fb fanpage satu-satu
bagai nak tercabut jejari runcing aku ni dibuat nye
nak buat cam mane
dorang sponser hadiah yang baeeekkk~ punye
ape lagi? jom join
last minute dah aku ni tak boleh nak panjang sangat bleter tu.


Nak komen blog Cik Az 
 button follow yang ada gambar cik az tu kurang cantik.. kalau ubah sikit tak potong yang gambar kepala lagi cantik.. biar gambar penuh.. tulisan kat button follow pun kurang cantik..

Header dah cantik.. cun macam tuan jugak

tulisan tajuk entry kurang cantik. besar sangat.. tulisan entry dah cantik dah..

Blog Cik Fahmi
Background warne biru dah cantik tapi corak tak menarik.. tukar lagi cantik.

Header dah cantik tapi macam tak cukup garam je. simple sangat.

yang warne hitam tu.. background sidebar dengan entry mungkin kene tukar kot. macam masuk blog mistik jew. tak padan dengan header yang cantik tu...

Yang page like tu letak kat tepi sidebar lagi cantik.. old entry pulak letak kat tepi sidebar jugak.. ni letak bawah orang tak taw.

Size sidebar dengan entry tu besar kan sikit.. nampak sempit je..

alamak! terlebih sudah.. Maap tuan blog..



Tiada ulasan: