✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Khamis, 15 Mac 2012

2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara


Dengan bangganya mempersembahkan 2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara. nak join jugak? klik banner kat atas tu. jom join ramai-ramai. hadiah kompem korang berkenan punye lah. TIPTOP!!
Hadiah apakah itu yang tiptop sangat? jom serbu blog Intan 
 
Syarat-syarat pernyertaan :
Buat entri bertajuk 2nd Butterfly Giveaway by Intan Wandalaara
Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
Sila Tolong Follow Blog dan Like Page Sponser ok.
Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi.
Postkan link Entry yang BETUL diruangan komen.
Pemilihan akan diundi oleh Random org.
Pemenang UTAMA adalah pilihan dari lily.
Terima kasih kerana join lily. Enjoy it.

cukup syarat? boleh join.  nak ajak Aisah . Zakiah . Nadia

NotaHagemaru : akak intan ni cantik. macam artis indon je muka DP fb..



2 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

As salam dik...

akak suruh bg detail sbb akak nak bg flower hp strap dkt semua peserta yg join intanberlian's first giveaway yang tak menang hadiah sponsor... kira saguhati dr akaklah... :-)

so, nanti bg detail dkt fb or emel akak yer

h A n Y s berkata...

Gudluk~ jemput join my GA juga jom..;)
@
http://trio-fabulous.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html