✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Ahad, 4 Mac 2012

PERHATIAN : Lu Pehal Kata Gua Fitnah..??

Masih lagi hangat dengan tajuk semalam. kau tak tahu ape tajuk semalam? ketinggalan zaman
tulah entry aku semalam. sekadar nak kasi pelajaran kat minah ni. baru darjah 5 dah kelentong aku aku yang form5 tahun lepas. now aku 18tahun. nak kencing kaki kencing...!!!
memang kurang asam betul. aku kasi gula sikit bia jadi manis kan.

tengah aku baca komen kat entry semalam tu. terjumpa pulak orang komen macam ni.

Assalamualaikum..
Korang. Saya kenal sangat budak ni. Betul lah budak ni darjah 5. Die sekolah Rendah Islam Al-Amin, Gombak. Yg pasal Nur Syafiqah tu anak datin mmg betul..sbb die abang, abang die sama form dgn saye. Korang..jgn buat fitnah sembarangan. Berdosa. Kenalah carik bukti dulu kalau nak cakap die ni penipu... Tapi mmg saya kenal die dalam real life.

nak tahu siapa yang komen tu? TENGOK NI Budak Sekampung Dia
pemalas..!! cari lar sendiri kat bawah tu

budak penipu tu Sekolah Rendah Islam Al-Amin, Gombak rupa nye. sekolah AGAMA tu wei
bukan sebarangan. tapi mana pergi nya agama yang dia belajar kat sekolah tu?
memalukan sekolah agama je. yang anak datin tu aku tak ambil port. aku tak kate anak datin yang penjadi
point aku untuk bercakap kat sini. fitnah kau cakap? fitnah kepala otak berjambul kau.
aku dah bagi bukti tu. boleh pulak dia cakap aku tak ada bukti. aku tak salahkan kau
100% pun. luaran yang kau kenal tu lain. yang dalam tu lain.

manusia ni kata tak boleh tengok luaran saja. yang luar nampak baik. kat dalam siapa yang tahu.
masih kata aku fitnah budak hingusan tu? ni ada lagi bukti


kenapa dia perlu unfriend aku? semalam aku langsung tak boleh tengok dia fb dia
dia dah setting yang aku tak boleh tengok fb dia aku rase. korang rase?
pastu hari ni aku dah dapat tengok fb dia dan tak ada add friend tu.. kau pehal?
dah block aku ek? kalau aku fitnah dia kenapa dia harus block aku?
siapa yang fitnah siapa sekarang ni? manusia-manusia.. nah aku nak kasi kau sesuatu 
memalukan sekolah AGAMA je. komen yang aku komen kat entry dia pun dia buang. pehal lu?



15 ulasan:

KHAIRUNNISA berkata...

Jahatnya budak perempuan tuhh..

TehaaNFM berkata...

tau pula dia takut eik? hahaha

memalukan betul budak tu ~

Hanif berkata...

Ini budak2 belum datang bulan ler...hahahaha...
Aku nak baca entri pasal bloger penipu ni... belum baca bro!!

cik karmila berkata...

perrhh,,! dasat nyer budak penipu tue..maybe dier rase dh lame idop kowt,,kebenaran mmg selalu akn menang,,

Kid From Yesterday..:D berkata...

memang giler lah budak ni.. nak kening kaki kencing!

Yuyu Ashari berkata...

gile r dak ni, memang nak rasa kaki ni. emo jap. huhu

jahajahatable berkata...

@Hanif

tak baca lagi bro, haha bace2

jahajahatable berkata...

Elok dicanag je nama budak ni dengan blog die biar semua orang boikot dan banned die. bukan ape buar jadi pengajaran kat orang lain. Ini bukan pasal nak aibkan orang ke hape ke in sudah terang lagi bersuluh. biar jadi pengajaran. biar si empunya diri tu sedar. kecik2 lagi dah pandai menipu. "SIAKAP SENOHONG GELAMA IKAN DURI, BERCAKAP BOHONG LAMA-LAMA MENCURI"

QasehnyaRania berkata...

adoyai ..
putri dia ni nak apa...kalau dah tahu salah bayar je la duit org kan...?

anonymous berkata...

Istighfar weyh. Benda lepas biarlah dah jadi. Nak buat cam ne? -,- kau nak share tu pehal. Bukan diaorg boleh tolong pon. What a stupid idea. Kau tu 2x5 je mengumpat.

hamba Allah berkata...

Eh , kau tau tak, dia tu salah satunya kawan baik aku, kau jgn nak main 'blablabla' dgn air liur kau yg mengelikan tu. Jangan nak main mengumpat jee, kang aku mengumpat pasal kau nak . Tak habis habis nak netnotnetnot kat muka org. Tak pe, aku tak kesah kau mengumpat die ke, bunuh die ke, aku x kesah. Yang pasti Allah maha melihat, dan malaikat akan catat. :9

PUTRI LAGU berkata...

@anonymous

kuang3.. marah nampak.. 2x5? 10.. aku tau kau ni tuan blog tu kan. aku nak kasi bukti kukuh je kat tuan blog tu. boleh pulak dia cakap aku yang tipu kan..

PUTRI LAGU berkata...

@hamba Allah
mesti air liur kau menggelikan kan?? eeeee.. sebb tu kau cakap geli.. kau nak ngumpat pasal aku? ngumpat lah.. ade aku kesah ke wei?? lawak lar kau ni. tak berani pulak kasi nama.. mesti kau dila kan.

Hamba Allah berkata...

@PUTRI LAGU Dila? Siapa dila?

PUTRI LAGU berkata...

@Hamba Allah
aku pun tak kenal anjing mane entah.. dua ekor anjing yang nak menyalak kat sini. yang mana satu dila aku tak tahu.