✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Selasa, 6 Mac 2012

Shitt kau PEREMPUAN!!!!!

tajuk bukan main tu gempak macam ada yang tak puas hati dengan mana-mana perempuan kan. bukan lah.
tengah duk klik-klik SAYS dan CHURP2 kawan-kawan IKLAN aku tadi aku terjumpa ni kat FB LIHAT SINI


ape tu? pastu aku try lar cari FB minah ni. jumpa tu memang jumpa. tapi.... ce korang cari sendiri
then . aku pun jumpa BLOG dia. nama budak atas tu NATASYA LOFFA Klik Sini dan
Ni BLOG Natasya . dah lama dia tak update blog. dia ni memang minum arak tapi orang islam
umur dia 17TAHUN kalau tak silap. form5 sekarang

entry dia yang buat aku tertarik : Shitt Kau Perempuan . biasa lar pompuan kan. jeles sesama sendiri. ayat dia tu memang gila kau

lagi entry dia yang menarik : Private Party yang ni lah cerita gambar kat atas tu. kaw kaw mabuk kata nye

lagi yang menarik : Test Pakai Tudung nak tengok dia pakai tudung klik entry test pakai tudung tu

dah lar tu. aku malas nak cakap panjang lebar. lapoo. 
Nota Hagemaru : nak aku klik iklan korang kat FB jugak? ADD aku kat fb. yang jujur dah lah. sebab kau klik yang aku baru aku klik yang kau ADD SINI 




5 ulasan:

Boni JLL3 berkata...

follow sini...hurmm..tang entri kat atas tu..dunia kita ni dah akhir zaman da..kalau dia dungu sangat nak dengar nasihat orang, biarkan je lah..yang penting kita yang masih waras ni elakkan benda2 macam tu terjadi kat diri kita..

NOOR FATIN berkata...

semoga allah bukakan pintu hati dia untuk bertaubat sebelum meninggal dunia, sbb kalau dah mati tak sempat bertaubat, teramatlah rugi.. :(

Dianaa berkata...

D pun ada nampak org share gamba budak ni kat fb. Haihh. Apa nak jadi nta budak zaman skrg ni. Bebas sgt. Parents pun mcm dah tk amik peduli lg kalau anak suka memberontak

+jena berkata...

i dun think as muslim, kita sebarkan aib org2 lain dengan cara tulis d blog camneh.. juz nasihat dia la... dun sebarkan lagi keaiban dia.. xbaik..

PUTRI LAGU berkata...

@ jena
CUMA MEMBERI PERINGATAN KEPADA UMAT ISLAM.. JAUHI PERANGAI MACAM NI.. KALAU BUKAN KITE YANG TEGUR SIAPA LAGI? MEMBER DIA YANG SEKEPALA DENGAN DIA? TAK SALAH KAN..