✿ Pilih Doodle Yang Anda Mahu ✿

Ahad, 18 Mac 2012

“ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”

 

hadiah menarik gila wooo. yang aku nak sangat satu handbag dan satu wallet. nak join klik banner
mesti semua GA ade syarat kan

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
 Mesti ade blog sendiri (blog khas tuk contest/GA/biz xboleh) dan juga akaun facebook.
  Korang kene jadi follower: - - Arwendanish blogspot (blog tuan tanah)
- My Luvly Kids&Baby Collection blogspot
- Ten Little Fingers (TLF) blogspot
  Like / add facebook
- Pesona Puteri Collections - Miemiey Collections Owner - Bundle Addict - Syafa Shamioon - Qaseh Zueieda
  Buatkan satu entri bertajuk “ARWENDANISH 1ST GIVEAWAY”, letakkan banner di atas dalam entri dan link kan ke entry ni (copy paste jek n3 ni kt blog anda). Letakkan juga banner tersebut di sidebar blog anda dan link kan ke entry ni.
  Terpulang pada anda nak tag atau tidak.
  Pas dah buat n3 tersebut komen kt n3 sini besertakan link anda tadi.
  Antara 5-10 pemenang akan diumumkan secara random. Ikut sape yg bertuah dpt hadiah2 tu ye.
  Hadiah akan bertambah dari pihak sponsor jika mendapat sambutan yang mengalakan
  Giveaway ini berlangsung 6/3/12 - 5/4/12 jam 11.59pm
  Pemenang akan diumumkan pada 6/4/12 sempena besday aku ahaks.
  Anda diminta ikut syarat2 yg diberikan..kalo tidak..penyertaaan anda tidak layak.

ambik tah. banyak syarat tu. yang cukup syarat je boleh masuk. num1 yang penting. banyak betul blogger yang bina blog untuk GA je. 

P/S: bufday kita same tarikh lah. kita geng. umur dah berape?




3 ulasan:

cik chemist berkata...

ditag http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/03/tri-fa-wardrobe-1st-anniversary.html

el berkata...

eh eh besday kita same eh...umur saya 19 tahun...muahaha ok tipu...mn tau ada luck nti ahaks

haaa betul tu dik...syarat no. 1 tu yg penting..dan sidebar banner..byk yg terlepas pandang dua syarat ni..hehehe
so ada peluang lah adik kahkahkahh

thx adek
gud luck yer
fuh fuh fuhhhhhhhhhh :)

Putri Lagu berkata...

@el
hahaha.. amin.. fuuhhh banyak2 yer..